Weed Control

Onkruid groeit op plaatsen waar het niet thuishoort. Zonder de juiste maatregelen worden bestratingen, halfverhardingen en plantsoenen erdoor overwoekerd. Echter, de bestrijding van onkruid is vaak milieubelastend en verre van effectief.

Weed Control pakt onkruid heel anders aan. Innovatief, efficiënt en zonder gif. Weed Control is de Europese uitvinder en producent van onkruidbestrijdende machines voor terrein- en wegenbeheer. Onze eindklanten zijn onder meer gemeenten, aannemers en uitvoerders. Speciaal voor de tuinbouw ontwikkelen wij bovendien systemen voor het kiemvrij maken van teelaarde.

Waarom Weed Control?

Welk systeem van Weed Control u ook kiest, bij de ontwikkeling ervan is volledig rekening gehouden met uw praktijkwensen. Daarom zijn productiviteit en duurzaamheid de uitgangspunten. Voor u betekent dit: meer resultaat met minder middelen. Daar kunt u op vertrouwen.

De duurzaamheid van Weed Control

Weed Control maakt geen gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen. Bovendien is de CO2-uitstoot ongekend laag dankzij energiebesparende maatregelen . Onze systemen zijn er op gericht om zo min mogelijk schade aan te brengen aan de omgeving.

Duurzaamheid betekent ook: oog voor de veiligheid van degenen die met onze machines werken. Een goed voorbeeld daarvan is de Weed Control AIR-serie, die volgens het principe van verhitting werkt zonder brandrisico.

De productiviteit van Weed Control

Met Weed Control brengt u de ontwikkeling van onkruid zo snel mogelijk tot stilstand in zo weinig mogelijk handelingen. Daarmee wordt uw slagkracht dus aanmerkelijk vergroot.

Weed Control heeft diverse technische principes toegepast ter verbetering van uw productiviteit. De werksnelheid is optimaal, waardoor er meer meters per tijdseenheid kunnen worden gemaakt. Onze machines hebben een grote actieradius dankzij een zo laag mogelijk verbruik van energie en werkzame stoffen. Deugdelijke constructies en slimme materiaalkeuzen beperken reparaties en onderhoud tot een minimum. Onze machines doen dus waarvoor u ze heeft aangeschaft: het bestrijden van onkruid.

Uitgebreid distributienetwerk

De machines van Weed Control koopt u bij onze distributeurs. Die beschikken over de juiste kennis en ervaring voor advies, onderhoud en reparatie. U weet in ieder geval dat u niet alleen verzekerd bent van de beste machines, maar ook van de beste dealers. Met hart voor uw belangen en die van uw opdrachtgevers.

  • "De enige beurs in België in ons vakgebied. De diversiteit van het aanbod heeft mij zeer aangenaam verrast."