Heatweed Technoglogies

Heatweed Technologies heeft meer dan 35 jaar ervaring met onkruidbestrijding in al zijn vormen. We hebben gewerkt met schuim, maar wilden een effectievere en betaalbare methode die geen gebruik maakt van palmolie. Heatweed was de eerste die heet water introduceerde als een methode in Scandinavië en is nog steeds alleen als het gaat om hoge capaciteitsmachines die speciaal voor onkruidbestrijding zijn ontwikkeld met bewezen effectiviteit

De innovator

Heatweeds visie is de nieuwe maatstaf voor chemievrije onkruidbestrijding!

Dit is de reden waarom Heatweed is betrokken bij verschillende pan-Europese onderzoeksprojecten die zich richten op oplossingen met een grotere capaciteit met lagere kosten en nog betere resultaten. Wij zullen altijd veel tijd en middelen ter beschikking stellen voor productontwikkelingen en studies- feedback van onze klanten speelt een belangrijke rol in deze.

De marktleider

De heet water technologie is gebaseerd op verschillende onderzoeken van de Zweedse Landbouwuniversiteit (SLU), De Verenigde Staten, Nieuw-Zeeland en Europa, en andere plaatsen.

Al deze studies concluderen dat heet water is de toekomst, maar dat meer technische ontwikkelingen noodzakelijk zijn om een consistent resultaat te geven tegen lagere kosten. Hier zijn Heatweed en haar partners in het nabije verleden al geslaagd.

Voor ons is altijd belangrijk om altijd de beste oplossing te bieden. Het doel moet worden bereikt om de beste resultaten met onkruiden met de economisch meest gunstige oplossingen te bieden aan de klant. Dit maakte ons bijvoorbeeld de winnaar in de Zweedse Eco-company trofee in 2014

Onze waarden:

  • Innovatie die ertoe doet
  • Streven naar resultaat

Heatweed Technologies richt zich op de beste totaalwaarde met de beste resultaten met onkruiden voor onze klanten.

Standnummer

5.10

Website

Sectoren

Groen

Advies & Beheer


  • "De enige beurs in België in ons vakgebied. De diversiteit van het aanbod heeft mij zeer aangenaam verrast."