Robinia International

Robinia bvba is sinds 1997 leverancier van buitenspeeltoestellen voor onder meer openbare parken, speelterreinen, scholen,… en werkt regelmatig samen met studie- en architectenbureaus voor het ontwerpen van speelprojecten. Wij bieden in samenwerking met verschillende internationale partners een ruim en gevarieerd assortiment aan voor de ultieme buitenbeleving in sport en spel.

Aanbod
Van heel natuurlijke speeltoestellen in robiniahout (SIK-Holz topwaliteit) tot de revolutionaire i-play van Playdale Playgrounds. Van unieke, thematische speelterreinen tot skateparken 'op maat', alsook de nieuwe generatie outdoor fitness elementen, de zgn. "Training Buddies" en zelfs beklimbare IJslandse lava rotsen behoren tot ons gamma, dat vanzelfsprekend en over de hele lijn conform is met de geldende EN-1176 veiligheidsnormen.

NIEUW voor 2018 zijn MULTISPORTTERREINEN in inox met speciale geluiddempende panelen en MONIGOTES ludieke speelfiguren in kunststof.

Ons programma bevat verder een volledig aanbod van valdempende speeltuin ondergronden volgens EN-1177 (EPDM, kunstgras, grind, zand, rubberschors en houtschors) alsmede los robiniahout (palen, planken, omheiningshout voor bv. paarden en ezels).

  • "De enige beurs in België in ons vakgebied. De diversiteit van het aanbod heeft mij zeer aangenaam verrast."