Hess Licht + Form

Met een breed aanbod aan lampen voldoet Hess aan de eisen van de lichtvormgeving in de openbare ruimte en aan de buitenverlichting van objecten. De productportfolio wordt afgerond door pefect passend en hoogwaardig stadsmeubilair.

Licht en vorm zijn onderdeel van onze bedrijfsnaam – en dus zijn ze stevig verankerd in onze bedrijfsfilosofie en onze genen. Hess staat voor uitstekend licht en een onnavolgbare vormtaal. Het samenspel van licht en vorm maken onze producten uniek. Door de ideale combinatie van lampen en meubilair kunnen – in de zin van ons motto "Wij geven steden vorm" – holistische concepten en individuele, speciale oplossingen in de stedelijke vormgeving en vormgeving van de openbare ruimte worden gerealiseerd.

Traditie, innovatie en design hebben van Hess een internationaal toonaangevend merk gemaakt. Hess ondersteunt en begeleidt architecten, planners, steden, gemeenten en bouwheren vanaf de planning tot aan de installatie – en dat tot ver over de grenzen van Europa. Naast het moederbedrijf in Villingen-Schwenningen (Deutschland) produceert Hess in Gaffney / South Carolina (VS). Sinds 1 oktober 2013 is Hess een dochteronderneming van de Nordeon Groep.

  • "De enige beurs in België in ons vakgebied. De diversiteit van het aanbod heeft mij zeer aangenaam verrast."