Infrasigna | Lerou IJzerwaren

INFRASIGNA biedt u een ruim programma met een focus op hoogwaardige oplossingen voor de publieke en private ruimte op het vlak van straatmeubilair, signalisatie, verkeer en veiligheid.

Bezoek INFRASIGNA op stand 2.52

Dit jaar stellen wij u graag ons assortiment BESCHERMEND STRAATMEUBILAIR voor, producten gecrashtest en gecertifieerd volgens internationale normen met het doel personen en infrastructuur te beschermen tegen dreigingen uitgaande van voertuigen, hetzij bij ongevallen, hetzij bij terreuraanslagen of ramkraken. U kunt hierbij kiezen uit tal van complementaire producten: afbakeningspalen, zitbanken, plantenbakken, afvalbakken, verlichtingspalen, signalisatiezuilen enz. Deze producten werden ontwikkeld met een grote zorg voor design en kwaliteit en bieden dus niet enkel een verhoogde veiligheid maar ook een esthetische meerwaarde voor de publieke ruimte. Wij adviseren u graag bij de voorbereiding en uitvoering van uw project. Voor plaatsen waar slechts een beperkte funderingsdiepte mogelijk is, bieden wij u eveneens de geschikte oplossing... Ontdek alvast meer op www.beschermendstraatmeubilair.be

Op onze stand stellen we eveneens ons programma FLEXIBELE VERKEERSPALEN, verkeerseilanden, roestvaststalen anti-dampverkeersspiegels, LED-wegmarkeringen op zonne-energie, inklapbare afbakeningspalen, enz. voor.

Op onze stand presenteren we u de FIETSFLEX in een nieuwe uitvoering. Deze flexibele paal absorbeert bij een eventuele aanrijding de schok en voorkomt zwaardere letsels bij de fietsers. Deze vergevingsgezinde paal is voorzien van een LED-verlichting op zonne-energie zodat deze ook in het donker zichtbaar is. De Fietsflex is te verkrijgen in verschillende uitvoeringen waaronder vast, wegneembaar of neerklapbaar onder het wegdek.

Eveneens stellen wij u de nieuwe Ro-Cycle LED voor. Deze zware doch volledig flexibele afbakeningspalen in gevulkaniseerd rubber zijn nu verkrijgbaar met een interne LED-verlichting.

Ontdek eveneens ons assortiment verwijderingssystemen voor hondenuitwerpselen met optionele dispenser voor afvalzakjes.

Standnummer

2.52

Sectoren

Straatmeubilair


  • "De enige beurs in België in ons vakgebied. De diversiteit van het aanbod heeft mij zeer aangenaam verrast."