Bloemen Michiels

Verhuur openbare bebloeming en kerstverlichting op zonne-energie
Jaarrond of per seizoen kunnen wij uw gemeente, stad of industrieterrein voorzien van bloementorens, -bakken, -potten en/of bloemenmanden. Dit alles in eigen beleid, meer dan 25 jaar ervaring in de tuinbouwsector. Nieuw


kerstverlichting op zonne-energie: duurzaam, géén electriciteitsverbruik, géén electriciteitskabel...
Bloemen Michiels is als enige bedrijf dat instaat voor alle fasen van het productieproces en de opvolging. Wij doorlopen zowel de teelt, de opkweek als het opplanten en verzorgen het onderhoud.
Als u zelf over bloembakken of bloemenmanden beschikt, kunnen wij ze ook voor u vullen en onderhouden, eventueel opplanten van uw borders.


Onze troeven
Wij hechten veel belang aan een allesomvattende service en aan topkwaliteit. Wij zoeken voortdurend nieuwe soorten, selecteren en verfijnen het aanbod op maat en kleur.


De kwaliteit en de exclusiviteit van onze bloemen gaan gepaard met een uitzonderlijke aandacht en opvolging van patroon Raymond Michiels.


Nieuw: verhuur van kerstboompjes in pot met verlichting op zonne-energie! Deze kerstboompjes of bollen worden aan de bestaande beugels bevestigd van de bloemenmanden.


Wij kweken ook voor verkoop aan groendiensten verschillende soorten pelargoniums en 30 sterkperkgoed zoals bv. surfinia, verbena, bacopa, bidens,..... alsook Poinsettia in het najaar.

  • "De enige beurs in België in ons vakgebied. De diversiteit van het aanbod heeft mij zeer aangenaam verrast."