Boomkwekerij De Bruyn

​Boomkwekerij De Bruyn

Op meer dan 100 ha kweken wij sinds 1920 meer dan 1800 verschillende soorten park-, laan- en meerstammige bomen, coniferen, solitairen en heesters. In een continu evoluerende omgeving leggen wij ons specifiek toe op een grote diversiteit.

​Diversiteit gekweekt met liefde voor het vak

Meer dan 100 verschillende eiken en 40 verschillende beuken zijn slechts enkele voorbeelden die van Boomkwekerij De Bruyn één van de soorten-rijkste kwekerijen van de Benelux maakt. Elke plaats en elk project heeft zijn specifieke eigenschappen waarvoor wij een diversiteit van geschikte soorten en variëteiten kweken.

​Publieke en Private Sector

Het assortiment van Boomkwekerij De Bruyn biedt groenoplossingen voor projecten van verschillende schaal op publiek en privaat domein. Onze planten komen te staan in publieke ruimten, straten, landschappen, parken en tuinen.

​Team Boomkwekerij De Bruyn

Het 22-koppige team van Boomkwekerij De Bruyn draagt graag bij aan de kwaliteitsvolle beplanting van uw project en dit van bij de plantenkeuze tot het afleveren van de beplanting. Deskundige medewerkers kunnen u adviseren binnen de verschillende stadia van uw project. U bent van harte welkom om onze kwekerij te bezoeken na telefonische afspraak.

  • "De enige beurs in België in ons vakgebied. De diversiteit van het aanbod heeft mij zeer aangenaam verrast."