Boomkwekerij Ebben

Boomkwekerij gespecialiseerd in het kweken van karaktervolle meerstammen, hoogstammen en het uitleveren van totaalpaketten door heel Europa. Door ons ruim assortiment kunnen wij voor zowel privé-tuinen als openbare ruimte's veel betekenen met onze grotere formaten.

Bomen sinds 1862

Al sinds 1862 kweken we straatbomen, laanbomen, parkbomen, meerstammige bomen, vormbomen, heesters, karakteristieke bomen, klimbomen, fruitbomen, beveerde bomen en klimaatbomen op onze 400 ha grote kwekerij.

Groenprojecten

Ebben levert beplanting voor alle groenprojecten in stedelijke en landelijke gebieden in heel Europa. We adviseren u graag bij het ontwerp en de aanleg van parken, pleinen, straten, recreatiegebieden en alle andere groene projecten.

Kenniscentrum

Bij Ebben werken enthousiaste mensen die gespecialiseerd zijn in cultuurtechniek, beplantingsplannen, ontwerp, kleur en openbare verlichting. Zij adviseren u graag bij het maken van uw groenplannen.

​Bezoek Boomkwekerij Ebben

Met eigen ogen zien hoe Ebben al die verschillende soorten bomen en heesters kweekt? U bent welkom voor een algemene rondleiding door de kwekerij, een sortiments-rondleiding (gericht op specifieke soorten) en een projectmatige rondleiding (een combinatie van een bezoek aan de kwekerij en aan referentieprojecten). Neem contact met ons op om een afspraak te maken.

  • "De enige beurs in België in ons vakgebied. De diversiteit van het aanbod heeft mij zeer aangenaam verrast."