Deelnemen als exposant

Interessant voor u?

De beursvloer biedt plek voor leveranciers en organisaties op het gebied van Groen, Bestrating, Openbare verlichting, Straatmeubilair, Speeltoestellen, producten voor Water- en Klimaatbestendigheid, Verkeer, Mobiliteit, Parkeren, Studiebureaus en Ontwerpbureaus.

Uw stand

Dag van de Openbare Ruimte Brussels Expo - standaard stand

Geen gedoe met bestellingen en keuzes, maar 's morgens vóór de opening van de beurs of eventueel de middag ervoor aankomen en uw eigen spullen in uw stand zetten. U kunt kiezen uit een enkele of een dubbele stand van 8m2.

Uw stand bestaat uit zwarte wanden, vloerbedekking, electra, verlichting, hoge tafel met krukken. Deelname is inclusief lunch, gehele dag koffie en thee, wifi, uitgebreide bedrijfsvermelding in de beurscatalogus en op de beurswebsite, uitnodigingskaarten voorzien van uw eigen logo.

Meer informatie of direct boeken

Wilt u meer weten over de mogelijkheden vul dan het formulier in voor informatieaanvraag. Bent u al overtuigd om deel te nemen? Reserveer dan hier uw stand!

Dag van de Openbare Ruimte Brussels Expo

Contact

Sofia BahoranExpoProof

Heeft u vragen over deelnemen met uw bedrijf aan deze beurs als exposant? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden en adviseren u bij het kiezen van een goede standlocatie.

Contact

Marc de WinterExpoProof
  • "De enige beurs in België in ons vakgebied. De diversiteit van het aanbod heeft mij zeer aangenaam verrast."