Deelnemen als exposant

Boek uw stand voor 2019

De editie in 2019 zal plaatsvinden in Paleis 1. Wilt u deelnemen in 2019 dan kunt u nu al een stand reserveren. U heeft de keuze uit een 12m2 hoekstand en een 24m2 kopstand. Op het standreserveringsformulier kunt u uw keuze aangeven.

De beursvloer biedt plek voor leveranciers en organisaties op het gebied van Groen, Bestrating, Openbare verlichting, Straatmeubilair, Speeltoestellen, producten voor Water- en Klimaatbestendigheid, Verkeer, Mobiliteit, Parkeren, Studiebureaus en Ontwerpbureaus.

Meer informatie of direct boeken

Wilt u meer weten over de mogelijkheden vul dan het formulier in voor informatieaanvraag. Bent u al overtuigd om deel te nemen? Reserveer dan hier uw stand!

Lezing geven?

Tijdens de Dag van de Openbare Ruimte zijn er meerdere podia waarop exposanten de mogelijkheid krijgen informatie te delen met bezoekers.
Interesse in het geven van een lezing? Vul dan dit formulier in.

Dag van de Openbare Ruimte Brussels Expo

Contact

Michiel NoordzijSales

Heeft u vragen over deelnemen met uw bedrijf aan deze beurs als exposant? Aarzel niet om contact met ons op te nemen. We kijken graag samen met u naar de mogelijkheden en adviseren u bij het kiezen van een goede standlocatie.

  • "De enige beurs in België in ons vakgebied. De diversiteit van het aanbod heeft mij zeer aangenaam verrast."